Pahuljice

Pahuljice su odličan izbor za zdrav početak dana - zahvaljujući rastvorljivim biljnim vlaknima, kompleksu vitamina B i obilju minerala, vaše telo će dobiti sve neophodne mikronutrijente za doručak. Prvoklasno i visokokvalitetno zrnevlje čini integralne pahuljice iz naše ponude idealnim prvim obrokom. Istražite SuperFood asortiman i poručite zdrave pahuljice po vašem ukusu!

Pahuljice - započnite dan zdravim obrokom

Da li uživate u bogatom ukusu omiljene kaše?

Naša jutra su uglavnom ispunjena žurbom i jurnjavom, te većina ne mari posebno za prve zalogaje. To nas navodi da neretko posegnemo za hranom koja se jede “s nogu”, a koja sadrži visok procenat belog šećera i trans-masti.

Ipak, ne mora biti tako!

Integralne pahuljice su savršena solucija za doručak - brzo se pripremaju i predstavljaju odličan izvor dijetalnih vlakana, kao i esencijalnih vitamina i minerala.

Pahuljice su zapravo dehidrirane i presovane granule od raznovrsnih žitarica

Za razliku od rafinisanih, integralne pahuljice su sačinjene od prečišćenih celih zrna koje zadržavaju svoje hranljive vrednosti, usporavaju proces pražnjenja želuca, a produžavaju vreme varenja - što znači da ćete se osećati sito i lagano nakon jela.

 

Pobrinuli smo se da našu ponudu oplemenimo proizvodima vrhunskog kvaliteta kako bismo zadovoljili svačije potrebe, te je samo potrebno da zavirite u naš špajz i odaberete pahuljice po vašoj meri!

Pahuljice bez glutena - lagan i kvalitetan doručak

Ne dozvolite da vas alergeni, kao što je gluten, spreče u konzumaciji omiljenog doručka!

Našu ponudu smo obogatili različitim pahuljicama bez glutena, te vam nudimo opciju da birate između nekoliko ukusnih proizvoda različitih karakteristika:

  • Heljdine pahuljice - izvor su minerala poput mangana, magnezijuma i bakra. Lako su svarljive i odlikuju se visokom koncentracijom vitamina iz grupacije B, kao i P (bioflavonoid rutin). Pomažu u snižavanju holesterola i održavanju kardiovaskularnog sistema.
  • Ovsene pahuljice ili zobene pahuljice - sadrže mnoštvo minerala kao što su natrijum, jod i kalcijum, kao i vitamine A, E, K i H. Delotvorne su prilikom lečenja dijabetesa, slezine, reproduktivnih i drugih organa.
  • Prosene pahuljice - obogaćene su kalijumom, fosforom i gvožđem. Takođe, oplemenjene su vitaminima iz grupe B, A, C i D. Oni pospešuju probavni trakt i utiču na zdravlje kose, kože, noktiju i zuba. 

Ako želite da prigrlite zdravu ishranu i uvrstite više namirnica organskog porekla u vašu dijetu, ovo je prvi korak ka realizovanju cilja - organski proizvodi iz naše ponude se odlikuju visokim standardima strogo kontrolisane proizvodnje, bez aditiva, konzervansa i sličnih hemikalija.

Bilo da su vaš izbor musli, granole ili klasična ovsena kaša, kod nas ćete pronaći odgovarajuće sastojke za pripremu idiličnog doručka!

Pahuljice - kalorije i nutritivna vrednost porcije

U vinu je mudrost, u pivu je snaga, a u pahuljicama energija.

Tako je, pahuljice su većinski sastavljene od ugljenih hidrata koje važe za pogonsko gorivo našeg organizma - one su najveći izvor energije.

Nutritivne i kalorijske vrednosti će varirati u zavisnosti od izbora žitarice i načina prireme hrane - da li ćete ubaciti sveže ili sušeno voće, orašaste plodove ili određeni mlečni napitak.

U proseku, integralne pahuljice sadrže oko 70% ugljenih hidrata, između 10 i 20% proteina, od 1,5 do 10% masti, i oko 2% mikronutrijenata (vitamini, minerali, …).

Porcija integralnih pahuljica (100 g) sadrži oko 360 kcal, 55 g kompleksnih šećera, 15 g proteina, 13 g vlakana i 7 g masti.

Integralne pahuljice - cena i online prodaja zdravih pahuljica

SuperFood bezglutenske pahuljice možete poručiti lako i jednostavno putem naše online prodavnice organske hrane - nakon što ste prelistali ponudu, potrebno je da popunite kratku upitnu formu i pritisnete taster za potvrdu kupovine!

Preostaje samo da sačekate isporuku na željenu adresu.

Dostavu vršimo od vrata do vrata širom Srbije, te vaš paket možete očekivati na kućnom pragu u roku od nekoliko radnih dana, a možete ga preuzeti i lično na adresi Narodnog fronta 68 u Beogradu.

Zakoračite u naš šajz i izaberite zdrave ovsene ili druge pahuljice koje će vam zagolicati sva čula!