Organska kafa

Organska kafa je zdrav izbor za sve koji žele da uživaju u punom ukusu napitka koji razbuđuje! U našoj ponudi nalazi se veliki izbor organskih proizvoda - organska instant kafa bez kofeina, klasična instant kafa sa kofeinom, kao i kafa arabika punog ukusa, u zrnu i mlevena. Istražite našu ponudu, upoznajte se sa benefitima kafa organskog porekla i poručite proizvod koje će brzo postati vaš omiljeni topli napitak!

Organska kafa bogatog ukusa

Da li znate po čemu se organska kafa razlikuje od konvencionalnih proizvoda na tržištu?

Najveća razlika leži u procesu proizvodnje, a svakako je da se oslikava i u finalnom ukusu, aromi kafe i njenom kvalitetu. U našoj ponudi naći ćete kafu prve klase koju odlikuju sledeće karakteristike: 

  • Proizvedena je bez upotrebe hemijskih sredstava, veštačkih đubriva, herbicida i pesticida;  
  • Drvo kafe raste u svom prirodnom staništu i u procesu proizvodnje nema seče šuma i uništavanja ekosistema;
  • Organski napici su vrhunskog ukusa i kvaliteta, bez primesa kiselosti koja nije retka pojava kod proizvoda iz konvencionalne proizvodnje

Vrste kafe - odaberite kafu po vašem ukusu

Kakvu kafu pijete? 

Da li je vaš izbor najbolja domaća kafa ili instant kafa punog ukusa?

Šta god da tražite, na pravoj ste adresi za kupovinu. U našoj ponudi naći ćete jedne od najkvalitetnijih kafa koje dolaze iz zemalja poznatih po uzgoju drveta kafe - Etiopije i Papua Nove Gvineje.

 

Organska instant kafa bogatog ukusa 

SuperFood instant organska kafa pružiće vam mnogo više od savršenog ukusa. 

Pravljena je od 100% zrna arabike. Proces proizvodnje je strogo kontrolisan, sa etiketom Fair trade. Osim što je gajena u svom prirodnom staništu, na velikim visinama, radnici na plantažama gde se bere imaju odlične uslove rada i deo profita ulaže se u lokalne zajednice. 

Sve to rezultira proizvodom visokog kvaliteta, bogate arome i ukusa. Svaka šoljica kafe biće vam pravo zadovoljstvo, a kada je jednom probate, postaće vaš omiljeni topli napitak. 

Izuzev klasične kafe, kod nas se nalazi instant kafa bez kofeina, takođe organski proizvod najvišeg kvaliteta porekla.

Organska arabika vrhunskog kvaliteta - mlevena i kafa u zrnu 

Za ljubitelje klasičnog napitka, jake arme, arabika je nepogrešiv izbor za razbuđivanje i popodnevni ugođaj. Organska 100 % arabika koju ćete naći u ponudi dolazi u dva oblika - kao mlevena i kao kafa u zrnu

Dolazi u pakovanju od 100 g i 400 g, te možete odabrati onu po vašoj meri i uživati u najlepšim ritualima uz kafu savršenog ukusa i odličnog sastava.

Organska kafa - cena i prodaja kafe

Kupovina putem naše online prodavnice organskih proizvoda biće vam veoma jednostavno i prijatno iskustvo. Najbolja kafa u svega nekoliko klikova može biti kod vas. 

Istražite našu kompletnu ponudu, specifikacije proizvoda, sastav, prednosti i cene. Potom željeni proizvod i veličinu pakovanja, popunite kratak formular sa osnovnim podacima i završite kupovinu. 

Sve što je preostalo jeste da sačekate isporuku koja će brzo biti kod vas. Dostavljamo na teritoriji čitave Srbije, a vaš paket možete pokupiti i u ulici Narodnog fronta 68 u Beogradu!

Pobrinuli smo se da proizvodi iz naše ponude odgovore na svačije potrebe. Izuzev organske kafe vrhunskog kvaliteta, u našoj ponudi nalaze se prirodni čajevi različitih ukusa, ali i organski šećer i zaslađivači, za sve one koji svoj topli napitak preferiraju u nešto slađem obliku.