Načini plaćanja

Naručene proizvode sa troškovima dostave, Kupac će Prodavcu platiti pouzećem prilikom dostave robe ili avansnom uplatom na tekući račun Prodavca za izabrane proizvode a troškove dostave direktno kuriru na licu mesta.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova. Troškove dostave plaća kupac u svakom slučaju.

Plaćanje na žiro račun Superfood doo: nakon porudžbine preko webshopa, ukoliko odaberete taj način plaćanja, dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju. Uplatu iznosa označenog na ponudi uplatite na tekući račun Superfood doo u Banca Intesa: 160-443101-61

Poziv na broj je označen na ponudi koji ste prethodno dobili na e-mail prilikom porudžbine.

Plaćanje pouzećem: Superfood doo je za vas omogućio plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe. Prilikom dostave, dostavljaču plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, pozvaće vas telefonom i pokušaće još jednom da vam dostavi pošiljku o čemu će vas obavestiti.

Ukoliko vas ni tada ne pronađe a roba je poslata kurirskom službom Pošte Srbije Post Express (što ne garantujemo da će uvek biti slučaj), Vaša pošiljka će biti smeštena u obližnjoj pošti i narednih 5 dana ćete moći da je preuzmete. A ako ne podignete robu, dužni ste da snosite troškove poštarine (dostave, ležarine i vraćanja).