Suvo voće

Sušeno voće je odlična zdrava grickalica. Naravno, kako biste užinali bez griže savesti, važno je da birate kvalitetno suvo voće prepuno hranljivih materija, odnosno makro i mikro nutrijenata. Baš takve organske proizvode pronaći ćete u SuperFood online ponudi. Nudimo suvo voće organskog porekla, proverenog kvaliteta i bogatog ukusa. Istražite našu široku lepezu proizvoda, odaberite namirnicu po vašem ukusu i očekujte brzu i efikasnu dostavu do kućnog praga!

Suvo voće je odličan izbor za užinu bez griže savesti

Svako od nas ponekad ima potrebu za grickalicama između obroka. 

Tada, neretko posežemo za nezdravim rafinisanim proizvodima, koji u svom sastavu imaju najrazličitije aditive, beli šećer, masti, veštačke boje i sastojke koji imaju negativni uticaj na naš organizam. 

Zbog ovakvog sastava, konvencionalne grickalice uglavnom štete našem organizmu. Kada ih konzumiramo, naše telo ne dobija potrebne nutrijente, a zbog primamljivog (veštačkog) ukusa, želja za grickanjem se povećava. Na taj način, vremenom dolazi do gojenja. 

Ipak, grickanje između obroka može da bude i zdravo - uz prirodno organsko suvo voće. Baš takve proizvode pronaći ćete kod nas! Odličan sastav čini ga fantastičnim izborom za užinu, a može biti i dodatak kašama za doručak, smutijima ili zdravim poslasticama. 

Takođe, može se konzumirati na različite načine - kao zdrava užina, za pravljenje granole, domaćih kolača, torti, pita i drugih poslastica. Za još ukusniji obrok, dodajte ga kašama, musliju ili raznovrsnim zdravim šejkovima. Izuzetno je praktično za čuvanje i nošenje i može stajati duže od svežeg voća, bez bojazni da će se pokvariti. 

Iako pravo suvo voće sa sobom nosi brojne zdravstvene benefite, dugo je bilo na lošem glasu. Razlog za to su verovatno konvencionalni proizvodi koji se mogu pronaći na rafovima prodavnica, a koji sadrže rafinisane šećere, aditive i konzervanse, te zaista i nisu zdravi. 

Ipak, kada napravite pravi izbor sa proizvodima organskog porekla, bez aditiva i različitih dodataka, možete biti sigurni da na sjajan način doprinosite svom zdravlju.

Kako da odaberete zdravo suvo voće?

Na tržištu se može pronaći veliki izbor suvog voća. Ipak, nije svaki izbor dobar.

Prilikom kupovine treba da budete pažljivi, jer se mnogi proizvodi nazivaju sušenim voćem, a zapravo predstavljaju kandirano suvo voće koje sadrži veliku količinu rafinisanog šećera. 

Takođe, mnogi proizvodi na tržištu sadrže glukozne sirupe, sulfate i konzervanse koji imaju štetan uticaj na naše zdravlje. 

Odličan izbor je 100% suvo voće, a još bolji izbor organsko sušeno voće

U našoj online prodavnici objedini smo ponudu raznovrsnog sušenog voća organskog porekla. Prilikom uzgoja voća nisu korišćeni herbicidi, pesticidi i veštačko đubrivo, a zdravi, sveži i ukusni plodovi se suše na suncu. Kod 100 % suvog voća očuvani su svi važni makro i mikro nutrijenti, te možete biti sigurni da ste napravili najbolji izbor za užinu.

Kako voće prirodno sadrži šećere, važno je da u konzumaciji budete pažljivi, i jedete preporučeno dnevnu dozu. 

Da li znate koje to benefite donosi suvo voće za zdravlje i kome je preporučeno?

  • Sadrži optimalnu količinu biljnih vlakana, koja podstiču varenje i imaju blagi laksativni efekat (posebno suva šljiva koju mnogi koriste kada imaju zatvor); 
  • Bogato je ugljenim hidratima, te predstavalja brz izvor energije i gorivo za mišiće;
  • Sadrži važne minerale kao što su magnezijum, kalijum, gvožđe i fosfor;
  • Preporučuje se kao užina svima, odlično je za sportiste, pre ili posle treninga, kao i za decu u razvoju (u preporučenim količinama), ali i za odrasle. 

Za maksimalne efekte suvog voća, ali i kako biste izbegli gojenje, i preveliki unos šećera (čak i voćnog) važno je da uzimate preporučeno dnevnu dozu.

Veliki izbor sušenog voća na jednom mestu

Naša ponuda odgovoriće na sve vaše zahteve. Na jednom mestu naći ćete najrazličitije suvo voće koje je bogato važnim hranljivim sastojcima, te predstavlja nepogrešiv izbor kao dodatak ishrani. 

Pored gotovo svih proizvoda istakli smo njihove nutritivne vrednosti - kalorije, masti, ugljene hidrate, proteine, biljna vlakna i so. Takođe, u okviru opisa proizvoda možete se informisati o preporučenoj dnevnoj dozi i hranljivim vrednostima koje sadrži, pa tako odabrati proizvod koji odgovara vašim potrebama. 

Ako je vaš izbor 100 % sušeno voće, možete se odlučiti za suve kajsije iz naše ponude, koje imaju punu teksturu i sjajan, sočan ukus koji je pravo zadovoljstvo za nepca! 

Takođe, nudimo vam i suve organske brusnice koje su uz velike napore uzgajivača proizvedene bez veštačkih đubriva, herbicida i pesticida. Doskora se smatralo da brusnica ne može uspeti bez ovih ovih sastojaka. Za potpuno prirodan proizvod koji dolazi sa najvećim procentom brusnica, ali i sa organskim sokom od jabuke, bilo je potrebno dosta truda, te je za ovaj proizvod nešto viša cena. 

Pravo iz Kine, odakle i potiču, u naš asortiman stigle su popularne organske goji (godzi) bobice, u sušenom obliku. Ovo voće vekovima se koristi u kineskoj medicini, te su njegovi benefiti više nego očigledni. Kod nas ćete takođe naći i suvo grožđe, jedno od najpopularnijih izbora, koje je odlično kako za grickanje, tako i za kolače, torte i najraznovrsnije poslastice. 

Za one koji traže pravu poslasticu pripremili smo organski banana čips, napravljen od banana, kokosovog ulja, tršćanog šećera i meda. Ova slatka grickalica zadovoljiće sve vaše apetite i potrebe za slatkim - na zdrav način!

Istražite našu ponudu i odaberite organske proizvode prepune hranljivih sastojaka.

Sušeno voće - cena i jednostavna kupovina online

U SuperFood online prodavnici možete kupiti suvo grožđe, kajsije, banane, ali i drugo sušeno voće u svega nekoliko klikova. Cene proizvoda prilagodili smo ceni sirovine i veličini pakovanja, kao i sastavu, te kreirali ponudu tako da svako može pronaći namirnice u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. 

Poručivanje je brzo, a čitav proces kupovine biće vam izuzetno jednostavan. Istražite našu široku lepezu proizvoda, upoznajte se sa njihovim karakteristikama i cenama, odaberite artikal po vašoj meri i smestite ga u korpu. Nakon toga, potrebno je da popunite kratak formular sa važnim podacima za dostavu i kreirate porudžbinu. 

Preostalo je samo da sačekate isporuku do kućnog praga!

Dostavljamo kurirskom službom na čitavoj teritoriji Srbije, brzo i efikasno, u roku od nekoliko dana. Takođe, ukoliko vam je to lakše, paket proizvoda možete pokupiti i lično, u našoj prestonici. Nalazimo se na lokaciji do koje se brzo stiže automobilom, u ulici Narodnog fronta 68 na Zvezdari. 

Izuzev suvog voća, u našoj bogatoj ponudi pronaći ćete i druge zdrave organske proizvode uz koje ćete na najbolji način unaprediti svakodnevicu i kvalitet života. 

Nudimo vam ukusne i zdrave biljne čajeve, organsku kafu, organski šećer, dodatke ishrani i brojne druge namirnice. Istražite našu online prodavnicu, odaberite i lako poručite proizvode u skladu sa vašim potrebama. Upotpunite police u kuhinji ukusnim namirnicama, a neka vaši recepti dobiju potpuno novu i zdraviju verziju!