SUPERFOOD d.o.o. - Zdrava organska hrana, uvoz i distribucija, Beograd, Srbija

SF

 

Superfood d.o.o. veleprodaja je osnovana 2008. u Beogradu. Pretežna delatnost je uvoz i distribucija a glavni fokus nam je zdrava organska hrana. Superfood proizvode već preko deset godina veoma uspešno plasiramo u svim veleprodajnim i maloprodajnim objektima zdrave hrane, supermarketima poput Merkator, Idea, Idea Organic, Roda, DM, Maxi, Tempo, Univerexport, Metro, Gomex i drugim, kao i restoranima i kafeima. Potrudili smo se da Vam Superfood organski proizvodi budu dostupni i online tako da ih možete potražiti na našoj internet prodavnici a takođe i na više odličnih internet prodavnica naših poslovnih partnera. 

"Pure Energy" je naš slogan koji ukratko opisuje cilj kome smo naklonjeni i koji težimo da omogućimo i našim kupcima kroz stručan odabir isključivo najzdravijih prehrambenih proizvoda.

Proizvodi koje uvozi Superfood d.o.o. nosioci su međunarodnih Organic sertifikata kao i domaćih resertifikata kojima se potvrđuje da su organskog porekla, proizvedeni u skladu sa principima održivog razvoja, zaštite životne sredine i "zelenim" tehnologijama.

Svi proizvodi u našoj ponudi se proizvode po visokim standardima strogo kontrolisane organske proizvodnje, bez upotrebe veštačkih đubriva, herbicida i pesticida. Ne sadrže aditive, konzervanse niti bilo koje druge dodatne hemikalije.

Posredno, trudimo se da izborom svojih poslovnih partnera i saradnika podržimo razvoj lokalne zajednice, manjih proizvođača i trgovaca kao i regije u celini.

NAPOMENA: U našoj online prodavnici Superfood.rs mogu se naći i proizvodi koji nisu Organic sertifikovani ali na stranicama tih proizvoda, nazivu proizvoda kao i na samoj ambalaži nikada neće pisati "organsko", "organic" niti će nositi bilo kakva obeležja koja bi Vas dovela u zabludu. Takvi proizvodi se generalno nazivaju konvencionalni i nisu organic sertifikovani.