Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Pomoću tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Podatke sakupljamo na osnovu zaključenja ugovora o kupovini robe na daljinu, kako bismo mogli da isporučimo željene artikle na adresu/adrese navedene u narudžbi.

Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje i sigurniju i udobniju kupovinu.

Superfood doo ne razmenjuje informacije o korisnicima sa trećim licima. Superfood doo može eventualno koristiti pomenute informacije u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštavanja o razvoju našeg biznisa. Ukoliko želite da koristite servis e-mail novosti, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete odjaviti i Vaša e-mail adresa biće izbrisana. U ovom slučaju korisnici imaju mogućnost da se ispišu sa naše mailing liste kad god to žele.

Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavešten i dati svoju saglasnost. Superfood doo može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima – na primer, broj posetilaca sajta koji su popunili neku online narudžbu, ali pritom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogli identifikovati pojedinci, osobe koje su popunile pomenutu formu.

Sigurnost Vaših ličnih podataka je visok prioritet, tako da koristimo tehničke mere kako bi se omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Veb stranice prodavnicazdravehrane.rs koriste tehnologiju enkripcije SSL, kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. Takođe koristimo i savremenu antivirusnu zaštitu.

Vaši podaci se čuvaju sve dok postoji potreba za komunikacijom sa korisnicima našeg e-shopa (na primer, obaveštavanje o novitetima u našoj ponudi).

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, imate sledeća prava u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti:

  • Pravo da dobijete potvrdu da li obrađujemo vaše podatke o ličnosti
  • Pravo pristupa vašim podacima o ličnosti
  • Pravo na ispravku vaših podataka o ličnosti u slučaju greške
  • Pravo da zahtevate prekid obrade vaših podataka o ličnosti
  • Pravo na brisanje vaših podataka o ličnosti
  • Pravo da zatražite prenos vaših podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge

Sva vaša prava možete ostvariti ako nas kontaktirate na sledeće načine:
Slanjem e-mail poruke na office@superfood.rs
Poziv telefonom na 063/2000-34
pismeno na adresu: Superfood doo, Narodnog Fronta 68, 11050 Beograd.

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, email-om na office@poverenik.rs ili telefonom na + 381 11 3408 900

Hvala na poverenju,

Vaša internet prodavnica Superfood doo