Načini dostave

Uslovi dostave

Naručena roba dostavlja se na adresu kupca. Roba se dostavlja na području cele Srbije.

Proizvodi se šalju putem kurirske službe (brze pošte). Cena pošiljke brzom poštom u zavisnosti od težine paketa je po cenovniku kurirske službe koja je izvršila dostavu.
Robu je moguće i lično preuzeti na našoj adresi Narodnog Fronta 68, 11050 Beograd, radnim danima u periodu od 7 do 15h ili u vreme koje ste prethodno dogovorili sa vašim prodavcem.

Okvirni rok isporuke je tri radna dana, ukoliko ih naručite predhodnog dana pre 12h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke). Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Dostava naručene robe koja nije trenutno na lageru, rok isporuke je 10 dana, ukoliko je kupac saglasan sa odlaganjem isporuke. Kupac će biti kontaktiran i termin slanja svih isporuka biće dogovoren u direktnom kontaktu sa kupcem. Troškove dostave plaća kupac pri preuzimanju robe.

Za plaćanje preko računa, (tj. uplatom na Superfood doo tekući račun) isporuka se vrši nakon što uplata bude proknjižena, tj. dva radna dana od uplate.

Isporuku robe vršimo isključivo preko kurirske službe na teritoriji cele Srbije.

Ostali uslovi dostave

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.