coffee_instant_superfood

Kafa organska instant 100g Fairtrade - Superfood doo

RSD 899.00

Superfood organska instant kafa ima izvanrednu aromu, proizvedena je metodama organske proizvodnje od kafe Arabike I klase koja je gajena na velikim visinama u svom prirodnom okruženju.

Kafa organska instant 100g Fairtrade - Superfood doo

Naša organska instant Fairtrade kafa ima izvanrednu aromu. Proizvedena je metodama organske proizvodnje od biljaka koje su gajene na velikim visinama u svom prirodnom okruženju, čime se doprinosi očuvanju prirodnih ekosistema. Zelena zrna Arabike I klase se pažljivo beru i suše na suncu. Na plantažama radnici imaju odlične uslove rada, a proizvođač deo profita ulaže u lokalne zajednice (Fairtrade). Proizvod ne sadrži laktozu i gluten. Način upotrebe: 1-2 kašičice kafe preliti sa 150 ml tople vode, dodati mleko i zaslađivač po želji.

Možda zvuči jednostavno - ali naš cilj je: savršena kafa, ono što je za nas više od dobrog ukusa. To je ono što u principu nudimo, jer samo sveža zrna Arabike sa visokih nadmorskih visina, nežno pečena dolaze u naše pakovanja. Ova kvalitetna kafa se uzgaja na tradicionalan način i bere ručno. Naša Mount Hagen kafa je napravljena od 100% zrna sa Papue Nove Gvineje, jedan od najboljih regiona za gajenje kafe u svetu. Pažljiva obrada čuva aromu ove retke kafe. Ova Mount Hagen kafa poseduje Fair Trade i Organic sertifikate.

Ukus: harmonična, bogata aroma

Miris: tipična kafa, aromatična, ukusna

Konzistencija: granulirana

Način upotrebe: 1-2 kašičice kafe preliti sa 150 ml tople vode (ali ne kipućom vodom). Dodati mleko i zaslađivač po želji. 

Sastojci: 100% kafa sa Papue Nove Gvineje *

Čuvanje: čvrsto zatvorite teglu i čuvajte na suvom mestu

Sastojak: 100% organska instant kafa

Hranljive vrednosti u 100g
Energetska vrednost 1327kJ/315Kcal(15%*)
Masti 0 g (0%*)
Ugljeni hidrati 47 g (18%*)
    od kojih šećeri 2 g (2%*)
Vlakna 20 g (83%*)
Proteini 21 g (42%*)
So 1 g (16%*)

 

 

 

 

 

 

 

 

*Sadržaj dnevnog unosa energije.

Referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8 400 kЈ/2 000 kcal

Generalni uvoznik za Srbiju: SUPERFOOD d.o.o. Beograd, distribuira: Beyond d.o.o.

coffee_instant_organic_superfood

Povezani proizvodi